|
1 |
Gıdalarda mikrobiyolojik analizler ile ilgili genel çerçeve
|
|
2 |
Gıda laboratuarlarında kullanılan cihaz, alet ve ekipmanlar
|
|
3 |
Gıdalardan numune alma metodları
|
|
4 |
Gıda numunelerinin mikrobiyel analizler için sulandırılması, desimal soluyonlar hazırlama
|
|
5 |
Gıda mikrobiyolojisi ile ilgili referanslar ve uluslararası standartlar
|
|
6 |
Mikroorganizma analizleri ve tanımlama testleri (Listeria monocytogenes, Clostridium botulinum, Clostridium perfringens)
|
|
7 |
Mikroorganizma analizleri ve tanımlama testleri (Campylobacter jejuni, Yersinia enterocolitica, Escherichia coli)
|
|
8 |
Mikroorganizma analizleri ve tanımlama testleri (Brucella spp. Vibrionaceae)
|
|
9 |
Mikroorganizma analizleri ve tanımlama testleri (Staphylococcus aureus, Bacillus cereus,)
|
|
10 |
Mikroorganizma analizleri ve tanımlama testleri (Salmonella spp. Shigella spp.)
|
|
11 |
Gıda mikrobiyolojisinde kullanılan enstrumental analizler
|
|
12 |
Gıda mikrobiyolojisinde kullanılan enstrumental analizler
|
|
13 |
Gıda mikrobiyolojisinde kullanılan enstrumental analizler
|
|
14 |
Gıda mikrobiyolojisinde kullanılan enstrumental analizler
|
|
15 |
|
|
16 |
|
|
17 |
|
|
18 |
|
|
19 |
|
|
20 |
|