|
1 |
Hastalıklara karşı önlemler
|
|
2 |
Hastalık kontrol ilkeleri
|
|
3 |
Hastalığın önlenmesinde dezenfeksiyonun önemi
|
|
4 |
Dezenfektanların seçimi ve kullanımı
|
|
5 |
Temizlik maddelerinin işlevleri
|
|
6 |
Dezenfeksiyon programlarının planlanması
|
|
7 |
Dezenfeksiyon programlarının değerlendirilmesi
|
|
8 |
Ara sınav
|
|
9 |
Yetiştiricilikte spesifik patojen etkenlere karşı dezenfektanların aktiviteleri
|
|
10 |
Damızlık büyükbaş barınaklarının temizlik ve dezenfeksiyonu
|
|
11 |
Damızlık kümeslerin temizlik ve dezenfeksiyonu
|
|
12 |
Dezenfeksiyon dinamikleri ve etki mekanizmaları
|
|
13 |
Antibakteriyel aktivitenin kontrolü
|
|
14 |
Genel değerlendirme
|
|
15 |
|
|
16 |
|
|
17 |
|
|
18 |
|
|
19 |
|
|
20 |
|