|
1 |
Fermantasyonun tanımı ve prensipleri
|
|
2 |
Fermantasyon tipleri (katı faz/daldırma)
|
|
3 |
Fermantasyon üzerinde etkili olan faktörler
|
|
4 |
Fermente et ürünleri ve özellikleri
|
|
5 |
Fermente et ürünlerin besinsel değeri ve güvenirliğinin değerlendirilmesi
|
|
6 |
Fermente et ürünleri teknolojileri
|
|
7 |
Fermente et ürünleri teknolojileri
|
|
8 |
Üretimde kullanılan materyaller
|
|
9 |
Starter kültür kullanımı
|
|
10 |
Paketleme ve muhafaza
|
|
11 |
Fermentasyon aşamasında meydana gelen değişimler
|
|
12 |
Fermente et ürünlerinin mikrobiyolojisi
|
|
13 |
Fermente et ürünlerinin mikrobiyolojisi
|
|
14 |
Fermente et ürünleri üretiminde kullanılan çeşitli katkılar
|
|
15 |
|
|
16 |
|
|
17 |
|
|
18 |
|
|
19 |
|
|
20 |
|