|
1 |
LİF VE KEYF BİTKİLERİNE GİRİŞ
|
|
2 |
GENEL OLARAK LİF, BİTKİSEL LİFLER KAVRAMI
|
|
3 |
ENDÜSTRİ BİTKİLERİ İÇİNDE LİF BİTKİLERİNİN YERİ VE ÖNEMİ
|
|
4 |
PAMUK, KETEN, KENEVİR, JÜT, HİBİSKUS, RAMİ, MANİLA KENEVİRİ, SİSAL KENEVİRİ VE KAUÇUK BİTKİLERİNİN EKONOMİK ÖNEMİ
|
|
5 |
PAMUK BİTKİSİNİN KULLANIM ALANLARI, BİTKİSEL ÖZELLİKLERİ
|
|
6 |
PAMUK BİTKİSİNİN YETİŞTİRME TEKNİGİ VE ISLAHI
|
|
7 |
PAMUK BİTKİSİNİN HASADI, DEPOLAMASI VE MUHAFAZASI
|
|
8 |
KETEN BİTKİSİNİN BİTKİSEL ÖZELLİKLERİ, TARIMI VE ISLAHI
|
|
9 |
KENEVİR BİTKİSİNİN BİTKİSEL ÖZELLİKLERİ, TARIMI VE ISLAHI
|
|
10 |
DÜNYADA ÜRETİMİ YAPILAN ÖNEMLİ KEYF BİTKİLERİ
|
|
11 |
TÜTÜN BİTKİSİNİN ORJİNİ, SİSTEMATİĞİ, TÜRKİYE VE DÜNYADAKİ ÜRETİM DURUMU
|
|
12 |
TÜTÜN BİTKİSİNİN YETİŞTİRİCİLİĞİ VE ISLAHI
|
|
13 |
ŞERBETCİOTU BİTKİSİNİN TÜRKİYE VE DÜNYADAKİ ÜRETİM DURUMLARI, TARIMI, HASADI, DEPOLAMASI VE PAZARLAMASI
|
|
14 |
ANASON BİTKİSİNİN TÜRKİYE VE DÜNYADAKİ ÜRETİM DURUMLARI, TARIMI, HASADI, DEPOLAMASI VE PAZARLAMASI
|
|
15 |
|
|
16 |
|
|
17 |
|
|
18 |
|
|
19 |
|
|
20 |
|