|
1 |
TIBBİ VE AROMATİK BİTKİLERİN SINIFLANDIRILMASI VE TARİHÇESİ
|
|
2 |
TIBBİ VE AROMATİK BİTKİLERİN ÜRETİMİ, TÜKETİMİ VE TİCARETİ
|
|
3 |
TIBBİ VE AROMATİK BİTKİLERİN KURUTULMASI, DEPOLANMASI VE MUHAFAZASI
|
|
4 |
ADAÇAYI BİTKİSİNİN SINIFLANDIRILMASI, KULLANILAN KISIMLARI, ETKEN MADDELERİ, KULLANIM ALANLARI, İKLİM VE TOPRAK İSTEKLERİ, YETİŞTİRME TEKNİKLERİ, HASAT VE HARMANI
|
|
5 |
KEKİK BİTKİSİNİN SINIFLANDIRILMASI, KULLANILAN KISIMLARI, ETKEN MADDELERİ, KULLANIM ALANLARI, İKLİM VE TOPRAK İSTEKLERİ, YETİŞTİRME TEKNİKLERİ, HASAT VE HARMANI
|
|
6 |
NANE BİTKİSİNİN SINIFLANDIRILMASI, KULLANILAN KISIMLARI, ETKEN MADDELERİ, KULLANIM ALANLARI, İKLİM VE TOPRAK İSTEKLERİ, YETİŞTİRME TEKNİKLERİ, HASAT VE HARMANI
|
|
7 |
ARA SINAV
|
|
8 |
MELİSA BİTKİLERİNİN SINIFLANDIRILMASI, KULLANILAN KISIMLARI, ETKEN MADDELERİ, KULLANIM ALANLARI, İKLİM VE TOPRAK İSTEKLERİ, YETİŞTİRME TEKNİKLERİ, HASAT VE HARMANI
|
|
9 |
BİBERİYE BİTKİSİNİN SINIFLANDIRILMASI, KULLANILAN KISIMLARI, ETKEN MADDELERİ, KULLANIM ALANLARI, İKLİM VE TOPRAK İSTEKLERİ, YETİŞTİRME TEKNİKLERİ, HASAT VE HARMANI
|
|
10 |
ÇÖREKOTU VE KİMYON BİTKİLERİNİN SINIFLANDIRILMASI, KULLANILAN KISIMLARI, ETKEN MADDELERİ, KULLANIM ALANLARI, İKLİM VE TOPRAK İSTEKLERİ, YETİŞTİRME TEKNİKLERİ, HASAT VE HARMANI
|
|
11 |
LAVANTA BİTKİSİNİN SINIFLANDIRILMASI, KULLANILAN KISIMLARI, ETKEN MADDELERİ, KULLANIM ALANLARI, İKLİM VE TOPRAK İSTEKLERİ, YETİŞTİRME TEKNİKLERİ, HASAT VE HARMANI
|
|
12 |
FESLEĞEN VE REZENE BİTKİLERİNİN SINIFLANDIRILMASI, KULLANILAN KISIMLARI, ETKEN MADDELERİ, KULLANIM ALANLARI, İKLİM VE TOPRAK İSTEKLERİ, YETİŞTİRME TEKNİKLERİ, HASAT VE HARMANI
|
|
13 |
KİŞNİŞ VE ÇEMEN BİTKİLERİNİN SINIFLANDIRILMASI, KULLANILAN KISIMLARI, ETKEN MADDELERİ, KULLANIM ALANLARI, İKLİM VE TOPRAK İSTEKLERİ, YETİŞTİRME TEKNİKLERİ, HASAT VE HARMANI
|
|
14 |
FİNAL SINAVI
|
|
15 |
|
|
16 |
|
|
17 |
|
|
18 |
|
|
19 |
|
|
20 |
|