|
1 |
Süt Sığırlarının Beslenmesine Giriş ve Ekonomik Beslemenin Önemi.
|
|
2 |
Laktasyon
|
|
3 |
Süt Verimini ve Niteliğini Etkileyen Faktörler.
|
|
4 |
Süt Verimini ve Niteliğini Etkileyen Faktörler.
|
|
5 |
Süt İneklerinde Enerji ve Besin Maddeleri İhtiyaçları.(Enerji, Protein, Selüloz)
|
|
6 |
Süt İneklerinde Enerji ve Besin Maddeleri İhtiyaçları.(mineral maddeler, vitaminler)
|
|
7 |
Vücut Kondisyon Skoru
|
|
8 |
Laktasyon Dönemlerine Göre Beslenme Programı.
|
|
9 |
Laktasyon Dönemlerine Göre Beslenme Programı.
|
|
10 |
Kuruya Çıkarma İşlemi.
|
|
11 |
Düvelerin Beslenmesi.
|
|
12 |
Ara Sınav
|
|
13 |
İnek Beslemede Kullanılan Yemler.( Kaba yemler, Konsantre yemler)
|
|
14 |
İnek Beslemede Kullanılan Yemler.( Kaba yemler, Konsantre yemler)
|
|
15 |
Süt İnekleri İçin Hazırlanacak Rasyonların Özellikleri.
|
|
16 |
Süt İnekleri İçin Rasyon Örnekleri.
|
|
17 |
|
|
18 |
|
|
19 |
|
|
20 |
|