|
1 |
Temizlik, sterilizasyon, dezenfeksiyon, hijyen, sanitasyon gibi temel kavramlar
|
|
2 |
Süt işletmelerinin temel yapısı ve asgari hijyen şartları
|
|
3 |
Süt işletmelerinin temel yapısı ve asgari hijyen şartları
|
|
4 |
Süt işletmelerinin temel yapısı ve asgari hijyen şartları
|
|
5 |
Temizlik işlemi prosesi-programı
|
|
6 |
Temizlik işlemi prosesi-programı
|
|
7 |
Temizlik işlemi prosesi-programı
|
|
8 |
Sanitasyonda kullanılan materyaller ve özellikleri
|
|
9 |
Sanitasyonda kullanılan materyaller ve özellikleri
|
|
10 |
Kullanılan suyun özellikleri
|
|
11 |
Kullanılan suyun özellikleri
|
|
12 |
Temizlik ve dezenfeksiyon işlemlerinin fiziksel, mikrobiyolojik ve kimyasal kontrolü
|
|
13 |
Temizlik ve dezenfeksiyon işlemlerinin fiziksel, mikrobiyolojik ve kimyasal kontrolü
|
|
14 |
Biofilm
|
|
15 |
|
|
16 |
|
|
17 |
|
|
18 |
|
|
19 |
|
|
20 |
|