|
1 |
Amino asitler yapıları pH ya göre yükleri ve izoelektrik nokta
|
|
2 |
Proteinler ve yapıları
|
|
3 |
Protein izolasyonunda dikkat edilecek hususlar sıcaklık pH, tuz ve çözücü içerikleri
|
|
4 |
Santrifüz teknikleri ve berraklaştırma
|
|
5 |
Filtrasyon
|
|
6 |
Proteinlerin konsatre edilmesi, diyaliz, tuzla çöktürme, salting in, salting out
|
|
7 |
Makale sunumu
|
|
8 |
Kromotografiye giriş
|
|
9 |
Affinite ve iyon değişim kromatografi
|
|
10 |
Hidrofobik interaksiyon ve Boyut dişlama kromatografisi
|
|
11 |
Makale sunumu
|
|
12 |
HPLC ve Kütle spektroskopisi
|
|
13 |
SDS-PAGE
|
|
14 |
Western Blot
|
|
15 |
|
|
16 |
|
|
17 |
|
|
18 |
|
|
19 |
|
|
20 |
|