|
1 |
Et İşletmelerinde hijyen ve sanitasyonun önemi
|
|
2 |
Sağlık ve hastalık kavramları
|
|
3 |
Kişisel hijyen ve Temizlik Kuralları
|
|
4 |
Hijyenik işletme tasarımı
|
|
5 |
Personel hijyeni, personel hijyeni ve sağlık, gıdaların sağlıklı işlenme
|
|
6 |
İşletmelerde Tuvaletler ve El Yıkama Alanları
|
|
7 |
Enfeksiyon kaynakları,portör muayeneleri ve mikroorganizmaların vücuda giriş ve çıkış yolları
|
|
8 |
Sanitasyon ekipman ve sistemleri, temizleme ekipman ve teknolojilerinin önemi, temizleme metotları, temizleme ekipmanları.
|
|
9 |
Et işletmelerinde sanitasyon, et işletmeleri için temizleme sistemleri, et işletmeleri için dezenfektanlar, sanitasyon uygulamaları.
|
|
10 |
Dezenfektanlar, dezenfeksiyon metotları, yaygın olarak kullanılan dezenfektanların özellikleri ve uygulanmaları
|
|
11 |
Dezenfektanlar, dezenfeksiyon metotları, yaygın olarak kullanılan dezenfektanların özellikleri ve uygulanmaları
|
|
12 |
Su hijyeni
|
|
13 |
Hava ve sanitasyon
|
|
14 |
Atıkların işlenmesi ve giderilmesi, zararlıların kontrolü
|
|
15 |
|
|
16 |
|
|
17 |
|
|
18 |
|
|
19 |
|
|
20 |
|