|
1 |
Tereyağı Teknolojisinin Temel Kavramları
|
|
2 |
Tereyağı Üretiminin Esasları
|
|
3 |
Tereyağına işlenecek sütün nitelikleri, süt yağının globül yapısı, emülsiyon stabilitesi
|
|
4 |
Krema eldesi ve kremeya uygulanan ön işlemler
|
|
5 |
Kremanın olgunlaştırılması
|
|
6 |
Yayıklama ve malakse elde edilmesi
|
|
7 |
Paketleme, Depolama
|
|
8 |
Tereyağı Çeşitleri
|
|
9 |
Tereyağının Kalite Kontrolü
|
|
10 |
Tereyağında Görülen Fiziksel, Kimyasal Ve Mikrobiyolojik Kusurlar ve İlgili Analizler
|
|
11 |
Tereyağı teknolojisinde kullanılan gıda katkı maddeleri
|
|
12 |
Tereyağı tüketiminin halk sağlığı açısından önemi
|
|
13 |
Tereyağı ile ilgili yasal mevzuat
|
|
14 |
HACCP Uygulamaları
|
|
15 |
|
|
16 |
|
|
17 |
|
|
18 |
|
|
19 |
|
|
20 |
|