|
1 |
Eczane açmak için gereken işlemler
|
|
2 |
Eczane açma süreci (Eczane açmak için işyerinde aranan özellikler)
|
|
3 |
Eczanede yapılan resmi işlemler ve kurumlara karşı sorumluluklar
|
|
4 |
Staj yapılan eczanenin çalışma düzeni
|
|
5 |
Mesleki kuruluşların tanıtılması (Deontoloji kavramı)
|
|
6 |
Eczanelerde bulundurulması gereken kimyasal maddeler ve staj yapılan eczanede bulunan kimyasal maddeler
|
|
7 |
Reçete bilgisi (Reçetenin sisteme girilmesi)
|
|
8 |
Reçete bilgisi (Reçetenin sisteme girilmesi)
|
|
9 |
ARASINAV
|
|
10 |
Reçete Bilgisi (İlaçların hazırlanarak gereken bilgi ve uyarıların hastaya sunulması)
|
|
11 |
Reçete Bilgisi (Reçete karşılama ve ilaçların verilmesinde dikkat edilmesi gerekenler)
|
|
12 |
Reçete Bilgisi (Reçete provizyon tipleri)
|
|
13 |
Reçete Bilgisi (Reçetedeki teşhisler ve eşdeğer ilaçlar)
|
|
14 |
Reçete Bilgisi (Paket programlar)
|
|
15 |
Reçete Bilgisi (Farmainbox reçete tevzi programı)
|
|
16 |
|
|
17 |
|
|
18 |
|
|
19 |
|
|
20 |
|