|
1 |
Örnek Alımı ve Hazırlanması, Analitik Yöntemler ve Verilerin Değerlendirilmesi, Gıda Mevzuatı
|
|
2 |
Su veya Toplam Kurumadde Analizleri
|
|
3 |
Protein Analizleri, proteinlerin ayırımı ve karakterizasyonu
|
|
4 |
Yağ Analizleri ve yağların karakterizasyonu
|
|
5 |
Gıdalarda Kül ve Mineral Madde Analizleri
|
|
6 |
Gıdalarda Karbonhidrat Tayinleri
|
|
7 |
Asitlik ve pH Analizleri
|
|
8 |
Gıdalarda Vitamin Tayini
|
|
9 |
Gıdalarda Alkol ve Sterol Tayini
|
|
10 |
Gıda Katkı Maddelerinin Analizleri
|
|
11 |
Gıdalarda İstenmeyen Bazı Kontaminant ve Kalıntı Analizleri
|
|
12 |
Reolojik Analizler
|
|
13 |
Gıdalarda Renk Tayini
|
|
14 |
Gıdalarda Yapılan Duyusal Analizler
|
|
15 |
|
|
16 |
|
|
17 |
|
|
18 |
|
|
19 |
|
|
20 |
|