|
1 |
Enzimlerin ve izoenzimlerin genel yapı ve özellikleri
|
|
2 |
İzoenzimlerin ayırma yöntemleri; elektroforez, iyondeğiştirici kromatografi, immünülojik yöntemler
|
|
3 |
Karaciğer, kardiyak ve iskelet enzimleri
|
|
4 |
Aminotransferazlar; klinik önemi , ölçüm yöntemleri, referans aralıklar
|
|
5 |
Kreatin Kinaz; klinik önemi , ölçüm yöntemleri, referans aralıklar
|
|
6 |
Laktat dehidrogenaz; klinik önemi , ölçüm yöntemleri, referans aralıklar
|
|
7 |
Alkalen Fosfataz; klinik önemi , ölçüm yöntemleri, referans aralıklar
|
|
8 |
Safra kanalı enzimleri
|
|
9 |
5'-Nükleotidaz; klinik önemi , ölçüm yöntemleri, referans aralıklar
|
|
10 |
Gamma Glutamiltransferaz; klinik önemi , ölçüm yöntemleri, referans aralıklar
|
|
11 |
Pankreas enzimleri
|
|
12 |
Amilaz, klinik önemi , ölçüm yöntemleri, referans aralıklar
|
|
13 |
Lipaz; klinik önemi , ölçüm yöntemleri, referans aralıklar
|
|
14 |
Asit fosfataz;klinik önemi , ölçüm yöntemleri, referans aralıklar
|
|
15 |
Aldolaz;klinik önemi , ölçüm yöntemleri, referans aralıklar
|
|
16 |
Kolinesteraz; klinik önemi , ölçüm yöntemleri, referans aralıklar
|
|
17 |
Glutamat dehidrogenaz; klinik önemi , ölçüm yöntemleri, referans aralıklar
|
|
18 |
|
|
19 |
|
|
20 |
|