|
1 |
Su ürünleri tüketim trendleri
|
|
2 |
Su ürünlerine ilişkin Gıda güvenliği konuları
|
|
3 |
İlgili ulusal ve uluslar arası mevzuat ve resmi kontroller
|
|
4 |
Su ürünlerinin üretim ve dağıtımı ile ilgili hijyen gereklilikleri
|
|
5 |
Su ürünlerinin üretim ve dağıtımı ile ilgili hijyen gereklilikleri
|
|
6 |
Su ürünlerinde bozulma ve muhafaza yöntemleri (tuzlama, dumanlama, marinasyon)
|
|
7 |
Su ürünlerinde bozulma ve muhafaza yöntemleri (tuzlama, dumanlama, marinasyon)
|
|
8 |
Konserve teknolojisi
|
|
9 |
Su ürünleri muayene metodları ( organoleptik, tazelik, histamin içeriği)
|
|
10 |
Su ürünleri muayene metodları ( organoleptik, tazelik, histamin içeriği)
|
|
11 |
Su ürünlerinde kalıntı ve kontaminantlar
|
|
12 |
Su ürünlerinden kaynaklanan mikrobiyel hastalıklar
|
|
13 |
Su ürünlerinden kaynaklanan viral hastalıklar
|
|
14 |
Su ürünlerinden kaynaklanan paraziter hastalıklar
|
|
15 |
|
|
16 |
|
|
17 |
|
|
18 |
|
|
19 |
|
|
20 |
|