|
1 |
Abiyotik stres faktörlerini bilir
|
|
2 |
Kuraklık stresinde sebzelerde meydana gelen değişimleri bilir
|
|
3 |
tuzlulukta stresinde sebzelerde meydana gelen değişimleri bilir
|
|
4 |
Ağır metal stresinde sebzelerde meydana gelen değişimleri bilir
|
|
5 |
Yüksek ve düşük sıcaklık stresinde sebzelerde meydana gelen değişimleri bilir
|
|
6 |
alkalinite stresinde sebzelerde meydana gelen değişimleri bilir
|
|
7 |
aşılamanın tarihçesini bilir
|
|
8 |
Sebzelerde aşılama yöntemlerini bilir
|
|
9 |
Dünya ve Türkiyedeki mevcut aşılı sebze durumunu bilir
|
|
10 |
Sebzelerde aşılamanın avantaj ve dezavantajlarını bilir
|