|
1 |
Bitki verimi ve Su, Maksimum verim, Maksimum verimin belirlenmesi ve tahmini
|
|
2 |
Maksimum evapotranspirasyon, Hesaplama yöntemleri, Radyasyon yöntemi, FAO 56 Penman-Monteith Yöntemi, Kap Buharlaşması Yöntemi,
|
|
3 |
Güncel evapotranspirasyon, Hesaplama işlemleri, Güncel Bitki Verimi, Verim Tepki Faktörü
|
|
4 |
Yeterli ve sınırlı su şartları altında sulama yönetimi
|
|
5 |
Tahıllar ve su ilişkileri
|
|
6 |
Endüstri ve yağ bitkileri ve su ilişkileri
|
|
7 |
Yem bitkileri ve su ilişkileri
|
|
8 |
Sebzeler ve su ilişkileri
|
|
9 |
Meyveler ve su ilişkileri
|
|
10 |
Üzüm ve su ilişkileri
|
|
11 |
|
|
12 |
|
|
13 |
|
|
14 |
|
|
15 |
|
|
16 |
|
|
17 |
|
|
18 |
|
|
19 |
|
|
20 |
|