|
1 |
F. Mikrobiyolojiye giriş ve Mikrobiyoloj''nin tarihçesi
|
|
2 |
Bakteriyoloji
|
|
3 |
Mikroorganizma Metabolizması ve Bakteriyel Genetik
|
|
4 |
Gram pozitif ve Gram negatif koklar
|
|
5 |
Gram pozitif sporlu ve sporsuz basiller
|
|
6 |
Gram negatif oksidaz pozitif basiller
|
|
7 |
Gram negatif enterik bakteriler
|
|
8 |
Vize
|
|
9 |
Diğer önemli Gram negatif basilleri
|
|
10 |
Anaerop mikroorganizmalar
|
|
11 |
Spiroketler,Mikoplazmalar, Rickettsia ve Chlamydia
|
|
12 |
Mycobacteriaceae ve tüberküloz basili
|
|
13 |
Antibiyotikler ve etki mekanizmalarına göre sınıflandırılması
|
|
14 |
Bakterilerin antibiyotiklere direnç mekanizmaları
|
|
15 |
Steril farmasötik ürünler ve Farmasötik ürünlerin kalite kontrolü
|
|
16 |
|
|
17 |
|
|
18 |
|
|
19 |
|
|
20 |
|