|
1 |
Yumuşak çekirdekli meyvelerde fungal hastalıkların ekonomik önemi, simptomları, biyolojileri, kontrol yöntemleri
|
|
2 |
Sert çekirdekli meyvelerde fungal hastalıkların ekonomik önemi, simptomları, biyolojileri, kontrol yöntemleri
|
|
3 |
Sebzelerde fungal hastalıkların ekonomik önemi, simptomları, biyolojileri, kontrol yöntemleri
|
|
4 |
Bğlarda fungal hastalıkların ekonomik önemi, simptomları, biyolojileri, kontrol yöntemleri
|
|
5 |
Arazi gözlemleri hakkında bilgi verilmesi (örnek toplama, hastalık yaygınlış ve şiddetinin değerlendirilmesi vb.)
|
|
6 |
Temel laboratuvar çalışmaları (morfolojik özelliklerin incelenmesi, izolasyon, saf kültür vb.)
|
|
7 |
Konukçu-fungus ilişkisi, fungal toksinler ve enzimler
|
|
8 |
Tanı yöntemleri
|
|
9 |
-
|
|
10 |
-
|
|
11 |
-
|
|
12 |
-
|
|
13 |
-
|
|
14 |
-
|
|
15 |
|
|
16 |
|
|
17 |
|
|
18 |
|
|
19 |
|
|
20 |
|