|
1 |
Gıdalardaki kalıntı ve kontaminantların tanımlanması ve sınıflandırılması
|
|
2 |
Antibiyotiklerin veteriner hekimlik alanında kullanımı
|
|
3 |
Hayvansal kaynaklı gıdalarda antibiyotik kalıntılarının varlığı ve kalıntı seviyelerini etkileyen faktörler
|
|
4 |
Antibiyotik kalıntılarının halk sağlığı ve gıda teknolojisi açısından yarattığı tehlikeler
|
|
5 |
Antibiyotiklere dirençli mikroorganizmaların gelişimi
|
|
6 |
Anabolik hormonların sınıflandırılması, veteriner hekimlikte kullanım amaçları
|
|
7 |
Gıdalarda anabolik hormon kalıntılarını varlığı ve miktarını etkileyen faktörler
|
|
8 |
Anabolik hormon kalıntılarının neden olduğu sağlık riskleri
|
|
9 |
Anabolik etki amacıyla uygulanması yasak maddeler ve ilgili yasal düzenlemeler
|
|
10 |
Pestisitlerin sınıflandırılması ve gıdalarda kalıntıları
|
|
11 |
Pestisit kalıntılarının sağlık üzerine zararlı etkileri
|
|
12 |
Sağlık riski oluşturan başlıca ağır metaller
|
|
13 |
Polisiklik aromatik hidrokarbonların (PAH) gıdalarda varlığı, halk sağlığı yönünden önemi
|
|
14 |
Gıdalarda dioksin ve poliklorlubifenillerin (PCB) varlığı ve karsinojenik etkileri
|
|
15 |
|
|
16 |
|
|
17 |
|
|
18 |
|
|
19 |
|
|
20 |
|