|
1 |
Ötrofikasyonun tanımı, sularda nutrientlerin bulunma durumları ve kaynakları.
|
|
2 |
Ötrofikasyon çeşitleri ve belirtileri
|
|
3 |
Özel ve genel tanımlayıcı parametreler
|
|
4 |
Ötrofikasyona etki eden faktörler ve hızlandıran nedenler
|
|
5 |
Ötrofikasyonun olumsuz sonuçları
|
|
6 |
Ötrofikasyon kontrol yöntemleri,
-Nutrientlerin gölden saptırılması
-Nutrientlerin kullanılmış sulardan uzaklaştırılması
-Nutrientlerin gölden uzaklaştırılması
|
|
7 |
Bölgeleme ve arazi yönetimi
|
|
8 |
ARA SINAV
|
|
9 |
Denizlerde ötrofikasyon (Red-Tide)
|
|
10 |
Göl restorasyonu,
Biyomanüplasyon
|
|
11 |
Göl restorasyonunda kullanılan güncel metodlar
|
|
12 |
Yapay sulak alanlarla ötrofikasyonun engellenmesi
|
|
13 |
Kafes Balıkçılığı ve Ötrofikasyona Olan Etkileri
|
|
14 |
Uygulanmış Bazı Göl İyileştirme Çalışmaları ve Sonuçları
|
|
15 |
|
|
16 |
|
|
17 |
|
|
18 |
|
|
19 |
|
|
20 |
|