|
1 |
Genel Bilgiler
|
|
2 |
Çözeltiler, Kimyasal hesaplamalar, tamponlar
|
|
3 |
Asit-baz titrasyonu
|
|
4 |
Spektrofotometrik yöntemler
|
|
5 |
Yumurta akından ovalbümin eldesi
|
|
6 |
Diyaliz
|
|
7 |
İnce tabaka kromatografisi
|
|
8 |
Bradford-lowry ölçümü
|
|
9 |
SDS-page, None-SDS page analizleri
|
|
10 |
Enzim aktivitesine sıcaklığın etkisi
|
|
11 |
Enzim aktivitesine zamanın etkisi
|
|
12 |
Enzim aktivitesine substrat konsantrasyonu ve inhibitör etkisi
|
|
13 |
Karbohidrat, protein ve lipit tanıma reaksiyonları
|
|
14 |
Dana timusundan DNA izolasyonu
|
|
15 |
Prolin etkisi
|
|
16 |
|
|
17 |
|
|
18 |
|
|
19 |
|
|
20 |
|