|
1 |
Gıda kaynaklı hastalıklar ve mikrobiyel bozulma
|
|
2 |
Gıdalarda mikrobiyel gelişmeyi etkileyen faktörler
|
|
3 |
Gıda enfeksiyonlarına giriş
|
|
4 |
Gıda enfeksiyonları
|
|
5 |
Staphlococcal ve Bacillus cereus kaynaklı gıda zehirlenmeleri
|
|
6 |
Clostridial kaynaklı gıda zehirlenmeleri
|
|
7 |
Salmonellosis kaynaklı gıda zehirlenmeleri
|
|
8 |
Patojen E.coli kaynaklı gıda zehirlenmeleri
|
|
9 |
Campylobacter ve Yersinia kaynaklı gıda zehirlenmeleri
|
|
10 |
Listeriosis
|
|
11 |
Gıda kaynaklı paraziter enfeksiyonlar
|
|
12 |
Gıda kaynaklı viral enfeksiyonlar
|
|
13 |
Gıda kaynaklı mikotoksinler
|
|
14 |
Halk sağlığı ve gıdalar
|
|
15 |
|
|
16 |
|
|
17 |
|
|
18 |
|
|
19 |
|
|
20 |
|