1- |
Sütün işlenmesi (Standardizasyon, Homojenizasyon, Pastörizasyon ve Sterilizasyon)
|
2- |
Sütün işlenmesi (Standardizasyon, Homojenizasyon, Pastörizasyon ve Sterilizasyon)
|
3- |
Süt teknolojisinde membran ayırma teknikleri
|
4- |
İçme sütü üretim teknolojisi
|
5- |
Koyulaştırılmış süt ve Süttozu üretim teknolojisi
|
6- |
Dondurma üretim teknolojisi
|
7- |
Yoğurt ve diğer fermente süt ürünleri üretim teknolojisi
|
8- |
Yoğurt ve diğer fermente süt ürünleri üretim teknolojisi
|
9- |
Krema ve tereyağı üretim teknolojisi
|
10- |
Yerli peynirlerin üretim teknolojisi
|
11- |
Yerli peynirlerin üretim teknolojisi
|
12- |
Yabancı peynirlerin üretim teknolojisi
|
13- |
Süt sanayi yan ürünleri üretimi
|
14- |
Fermente süt ürünlerinin üretiminde kullanılan starter kültürler
|
15- |
|
16- |
|
17- |
|
18- |
|
19- |
|
20- |
|