|
1- |
Gıda kaynaklı hastalıklar ve mikrobiyel bozulma
|
|
2- |
Gıdalarda mikrobiyel gelişmeyi etkileyen faktörler
|
|
3- |
Gıda enfeksiyonlarına giriş
|
|
4- |
Gıda enfeksiyonları
|
|
5- |
Staphlococcal ve Bacillus cereus kaynaklı gıda zehirlenmeleri
|
|
6- |
Clostridial kaynaklı gıda zehirlenmeleri
|
|
7- |
Salmonellosis kaynaklı gıda zehirlenmeleri
|
|
8- |
Patojen E.coli kaynaklı gıda zehirlenmeleri
|
|
9- |
Campylobacter ve Yersinia kaynaklı gıda zehirlenmeleri
|
|
10- |
Listeriosis
|
|
11- |
Gıda kaynaklı paraziter enfeksiyonlar
|
|
12- |
Gıda kaynaklı viral enfeksiyonlar
|
|
13- |
Gıda kaynaklı mikotoksinler
|
|
14- |
Halk sağlığı ve gıdalar
|
|
15- |
|
|
16- |
|
|
17- |
|
|
18- |
|
|
19- |
|
|
20- |
|