1- |
Gıdalarda mikrobiyolojik analizler ile ilgili genel çerçeve
|
2- |
Gıda laboratuarlarında kullanılan cihaz, alet ve ekipmanlar
|
3- |
Gıdalardan numune alma metodları
|
4- |
Gıda numunelerinin mikrobiyel analizler için sulandırılması, desimal soluyonlar hazırlama
|
5- |
Gıda mikrobiyolojisi ile ilgili referanslar ve uluslararası standartlar
|
6- |
Mikroorganizma analizleri ve tanımlama testleri (Listeria monocytogenes, Clostridium botulinum, Clostridium perfringens)
|
7- |
Mikroorganizma analizleri ve tanımlama testleri (Campylobacter jejuni, Yersinia enterocolitica, Escherichia coli)
|
8- |
Mikroorganizma analizleri ve tanımlama testleri (Brucella spp. Vibrionaceae)
|
9- |
Mikroorganizma analizleri ve tanımlama testleri (Staphylococcus aureus, Bacillus cereus,)
|
10- |
Mikroorganizma analizleri ve tanımlama testleri (Salmonella spp. Shigella spp.)
|
11- |
Gıda mikrobiyolojisinde kullanılan enstrumental analizler
|
12- |
Gıda mikrobiyolojisinde kullanılan enstrumental analizler
|
13- |
Gıda mikrobiyolojisinde kullanılan enstrumental analizler
|
14- |
Gıda mikrobiyolojisinde kullanılan enstrumental analizler
|
15- |
|
16- |
|
17- |
|
18- |
|
19- |
|
20- |
|