1- |
Starter Kültürler ve kullanım alanları
|
2- |
Starter Kültürler ve kullanım alanları
|
3- |
Saf kültür hazırlanmasında yararlanılan mikroorganizmalar
|
4- |
Ticari olarak üretilen saf kültürler
|
5- |
Saf Kültürün işletmede çoğaltım safhaları
|
6- |
Saf Kültürün işletmede çoğaltım safhaları
|
7- |
Kültürlerde görülen hatalar
|
8- |
Kültürlerde görülen hatalar
|
9- |
Süt sektöründe kullanılan starter kültürler
|
10- |
Süt sektöründe kullanılan starter kültürler
|
11- |
Et sektöründe kullanılan starter kültürler
|
12- |
Et sektöründe kullanılan starter kültürler
|
13- |
Kefir üretimi
|
14- |
Kültür koleksiyonu için saklama yöntemi
|
15- |
|
16- |
|
17- |
|
18- |
|
19- |
|
20- |
|