1- |
Kalite kontrolün temel kavramları
|
2- |
Gıda kalitesi ve gıda kalite kontroluna ait temel tanımlar ve açıklamalar
|
3- |
Gıdaların optikal özellikleri
|
4- |
Gıdalarda renk
|
5- |
Gıdaların kinestetik özellikleri
|
6- |
Viskozite ve kıvam
|
7- |
Lezzet ve aroma
|
8- |
Gıdaların duyusal değerlendirmeleri
|
9- |
Gıdalardaki besleyici öğelerin kontrolü
|
10- |
Gıda kontol analizleri
|
11- |
Gıda kontol analizleri
|
12- |
Gıda kontol analizleri
|
13- |
Gıda katkı maddeleri
|
14- |
Gıda kalite kontrol laboratuvarının dizaynı
|
15- |
|
16- |
|
17- |
|
18- |
|
19- |
|
20- |
|