Giriş | English

Yüksek Lisans > Sosyal Bilimler Enstitüsü > Din Psikolojisi (tezsiz Y.lis) > YEM MEVZUATI VE AVRUPA EKONOMİK BİRLİĞİ NORMLARI
 
Dersin adı Dersin seviyesi Dersin kodu Dersin tipi Dersin dönemi Yerel kredi AKTS kredisi Ders bilgileri
YEM MEVZUATI VE AVRUPA EKONOMİK BİRLİĞİ NORMLARI İkinci düzey VHB 640 1 4.00 4.00 Yazdır
   
Dersin tanımı
Ön koşul dersleri Veteriner Fakültesi, Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü veya Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji ve Kimya Bölümü Mezunu Olmak
Eğitimin dili Türkçe
Koordinatör PROF. DR. EROL BAYTOK
Dersi veren öğretim eleman(lar)ı Prof. Dr. Erol BAYTOK Prof. Dr. Berrin Kocaoğlu GÜÇLÜ Prof. Dr. Osman KÜÇÜK Yrd. Doç. Dr. Kanber KARA
Yardımcı öğretim eleman(lar)ı Yok
Dersin veriliş şekli yüz yüze sunum, soru cevap anlatım
Dersin amacı Yem Mevzuatı ve Avrupa Ekonomik Birliği Normları Hakkında Bilgi Vermek
Dersin tanımı Hayvan Beslemedeki Yem Mevzuatı ve Avrupa Ekonomik Birliği Normlarının Önemi

Dersin içeriği
1- Yem mevzuatı
2- Yem mevzuatı
3- Yem mevzuatı
4- Yem mevzuatı
5- Yem mevzuatı
6- Yem ve yem katkı maddeleri konusunda Avrupa Birliği Normları
7- Yem ve yem katkı maddeleri konusunda Avrupa Birliği Normları
8- Yem ve yem katkı maddeleri konusunda Avrupa Birliği Normları
9- Yem ve yem katkı maddeleri konusunda Avrupa Birliği Normları
10- Yem ve yem katkı maddeleri konusunda Avrupa Birliği Normları
11- Yem ve yem katkı maddeleri konusunda Avrupa Birliği Normları
12- Ara Sınav
13- Yem ve yem katkı maddeleri konusunda Avrupa Birliği Normları
14- Yem ve yem katkı maddeleri konusunda Avrupa Birliği Normları
15- Yem ve yem katkı maddeleri konusunda Avrupa Birliği Normları
16- Yem ve yem katkı maddeleri konusunda Avrupa Birliği Normları
17-
18-
19-
20-

Dersin öğrenme çıktıları
1- Yem mevzuatı hakkında bilgi sahibi olma
2- Yem ve yem katkı maddeleri konusunda Avrupa Birliği Normları hakkında bilgi sahibi olma
3- Yem mevzuatı hakkında bilgi sahibi olma
4- Yem ve yem katkı maddeleri konusunda Avrupa Birliği Normları hakkında bilgi sahibi olma
5- Yem mevzuatı hakkında bilgi sahibi olma
6- Yem ve yem katkı maddeleri konusunda Avrupa Birliği Normları hakkında bilgi sahibi olma
7-
8-
9-
10-

*Dersin program yeterliliklerine katkı seviyesi
1-
2-
3-
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-
11-
12-
13-
14-
15-
16-
17-
18-
19-
20-
21-
22-
23-
24-
25-
26-
27-
28-
29-
30-
31-
32-
33-
34-
35-
36-
37-
38-
39-
40-
41-
42-
43-
44-
45-
Yıldızların sayısı 1’den (en az) 5’e (en fazla) kadar katkı seviyesini ifade eder

Planlanan öğretim faaliyetleri, öğretme metodları ve AKTS iş yükü
  Sayısı Süresi (saat) Sayı*Süre (saat)
Yüz yüze eğitim 14 1 14
Sınıf dışı ders çalışma süresi (ön çalışma, pekiştirme) 14 2 28
Ödevler 0 0 0
Sunum / Seminer hazırlama 0 0 0
Kısa sınavlar 0 0 0
Ara sınavlara hazırlık 1 15 15
Ara sınavlar 1 1 1
Proje (Yarıyıl ödevi) 0 0 0
Laboratuvar 0 0 0
Arazi çalışması 0 0 0
Yarıyıl sonu sınavına hazırlık 1 15 15
Yarıyıl sonu sınavı 1 1 1
Araştırma 14 2 28
Toplam iş yükü     102
AKTS     4.00

Değerlendirme yöntemleri ve kriterler
Yarıyıl içi değerlendirme Sayısı Katkı Yüzdesi
Ara sınav 1 100
Kısa sınav 0 0
Ödev 0 0
Yarıyıl içi toplam   100
Yarıyıl içi değerlendirmelerin başarıya katkı oranı   40
Yarıyıl sonu sınavının başarıya katkı oranı   60
Genel toplam   100

Önerilen veya zorunlu okuma materyalleri
Ders kitabı internet erişimi
Yardımcı Kaynaklar -

Ders ile ilgili dosyalar