1- |
Hayvan besleme ve yemlerin tanınması
|
|
2- |
Hayvan ihtiyaçlarının bilinmesi
|
|
3- |
Hayvan genetik kaynaklarının tanımlanması
|
|
4- |
Hayvancılıkta planlamanın yapılması
|
|
5- |
Hayvan yetiştirme tekniklerinin bilinmesi
|
|
6- |
Barınak planlama
|
|
7- |
Konvansiyonel ve organik hayvancılıkta yeterli bilginin edinilmesi
|
|
8- |
Hayvancılık yatırımları
|
|
9- |
Hayvancılık ekonomisi
|
|
10- |
Hayvansal ürünlerin değerlendirilmesi
|
|
11- |
Hayvancılık projelerinin yapılması ve yürütülmesi
|
|
12- |
|
|
13- |
|
|
14- |
|
|
15- |
|
|
16- |
|
|
17- |
|
|
18- |
|
|
19- |
|
|
20- |
|
|
21- |
|
|
22- |
|
|
23- |
|
|
24- |
|
|
25- |
|
|
26- |
|
|
27- |
|
|
28- |
|
|
29- |
|
|
30- |
|
|
31- |
|
|
32- |
|
|
33- |
|
|
34- |
|
|
35- |
|
|
36- |
|
|
37- |
|
|
38- |
|
|
39- |
|
|
40- |
|
|
41- |
|
|
42- |
|
|
43- |
|
|
44- |
|
|
45- |
|
|
Yıldızların sayısı 1’den (en az) 5’e (en fazla) kadar katkı seviyesini ifade eder |