1- |
Gıda Hijyeni ve Mikrobiyolojisine Giriş
|
2- |
Dünyada Gıda Üretimi, Tüketimi ve Sorunları
|
3- |
Gıdaların Mikrobiyel Ekolojisi
|
4- |
Hayvansal Gıdalardan Kaynaklanan Sağlık Riskleri
|
5- |
Gıdaların mantarlarla kontaminasyonu
|
6- |
Su ve Gıda Kaynaklı mantar Enfeksiyonları
|
7- |
Aspergillus spp. kaynaklı gıda enfeksiyonları
|
8- |
Ara sınav
|
9- |
Aspergillus spp. kaynaklı gıda enfeksiyonları
|
10- |
Penicillium türlerinin oluşturduğu mikotoksinler
|
11- |
Penicillium spp. kaynaklı gıda enfeksiyonları
|
12- |
Penicillium türlerinin oluşturduğu mikotoksinler
|
13- |
Fusarium spp. kaynaklı gıda enfeksiyonları
|
14- |
Fusarium türlerinin oluşturduğu mikotoksinler
|
15- |
Korunma ve Kontrol
|
16- |
Yarı Yıl sonu sınavı
|
17- |
|
18- |
|
19- |
|
20- |
|