1- |
Mikroorganizmaların sınıflaması
|
2- |
Mikroorganizmaların dağılımı ve fonksyonları
|
3- |
Mikrobiyal interaksiyonlar
|
4- |
Mikroorganizmaların gıdalara bulaşma yolları
|
5- |
Gıdalara bulaşan önemli mikroorganizmalar
|
6- |
Gıdalara bulaşan önemli mikroorganizmalar
|
7- |
Gıdalarda bakterilerin gelişimi ve ölümü, Gıdalarda mikrobiyal gelişmeyi etkileyen faktörler
|
8- |
Gıdalarda bakterilerin gelişimi ve ölümü, Gıdalarda mikrobiyal gelişmeyi etkileyen faktörler
|
9- |
Mantarlar – Mayalar
|
10- |
Mikrobiyal gelişimde gıdanın yapısının etkisi
|
11- |
Mikrobiyal gelişimde dış faktörlerin etkisi
|
12- |
Çevresel faktörlerin bakteriler üzerine etkisi
|
13- |
Mikroorganizma ve gıda ilişkileri
|
14- |
Gıdalarda indikatör ve patojen mikroorganizmalar
|
15- |
|
16- |
|
17- |
|
18- |
|
19- |
|
20- |
|