1- |
Giriş: Gıda proses tasarımı tanımı, ilkeler, ve metodolojisi
|
2- |
Sıvı-ekstraksiyon sistemin optimizasyonu
|
3- |
Basitleştirilmiş ısı değiştirici tasarımı ve optimizasyonu
|
4- |
Kabuklu ısı değiştirici tasarımı ve optimizasyonu
|
5- |
Kabuklu ısı değiştirici tasarımı ve optimizasyonu
|
6- |
Ara sınav ve guruplara ödevlerin (fizibilite çalışması) dağıtımı
|
7- |
Kabuklu ısı değiştirici tasarımı ve optimizasyonu
|
8- |
Meyve sebzelerin soğuk havada canlı muhafazası için depo tasarımı ve optimizasyonu
|
9- |
Meyve sebzelerin soğuk havada canlı muhafazası için depo tasarımı ve optimizasyonu
|
10- |
Meyve sebzelerin soğuk havada canlı muhafazası için depo tasarımı ve optimizasyonu
|
11- |
Ödev için gurup çalışması (fizibilite çalışması)
|
12- |
Ödev için gurup çalışması (fizibilite çalışması)
|
13- |
Ödev için gurup çalışması (fizibilite çalışması)
|
14- |
Ödev değerlenirme(fizibilite çalışması) ve Final sınavı
|
15- |
|
16- |
|
17- |
|
18- |
|
19- |
|
20- |
|