1- |
Dersin tanıtımı, kaynakların belirtilmesi, Kalite nedir? Kalite hakkında genel bilgiler.
|
2- |
Et ve et ürünlerinde genel kalite kriterleri hakkında genel bilgiler
|
3- |
Et Ürünlerinde Duyusal Analiz Metotları
|
4- |
Et Ürünlerinde Kimyasal Analiz Metotları (pH, rutubet, Titrasyon asitliği tayini, tuz, hidrojen peroksit tayini)
|
5- |
Et Ürünlerinde Kimyasal Analiz Metotları (pH, rutubet, Titrasyon asitliği tayini, tuz, yağ, hidrojen peroksit tayini)
|
6- |
Et Ürünlerinde Kimyasal Analiz Metotları (Ham protein tayini)
|
7- |
Et Ürünlerinde Kimyasal Analiz Metotları (Yağ ve Yağlarda serbest yağ asitleri tayini)
|
8- |
Et Ürünlerinde Mikrobiyolojik Analiz Metotları
|
9- |
Et Ürünlerinde Mikrobiyolojik Analiz Metotları
|
10- |
Et Ürünlerinde Serolojik Analiz Metotları (Hayvan türlerinin Tayini)
|
11- |
Et Ürünlerinde Moleküler Analiz Metotları (Hayvan türlerinin Tayini)
|
12- |
Et Ürünlerinde Moleküler Analiz Metotları (Hayvan türlerinin Tayini)
|
13- |
Et Ürünlerinde Histolojik Analiz Metotları
|
14- |
Et Ürünlerinde Histolojik Analiz Metotları
|
15- |
|
16- |
|
17- |
|
18- |
|
19- |
|
20- |
|