1- |
Gıda Hijyeni ve Mikrobiyolojisine Giriş
|
2- |
Dünyada Gıda Üretimi, Tüketimi ve Sorunları
|
3- |
Gıdaların Mikrobiyel Ekolojisi
|
4- |
Hayvansal Gıdalardan Kaynaklanan Sağlık Riskleri
|
5- |
Gıdaların parazitlerle kontaminasyonu
|
6- |
Su ve Gıda Kaynaklı Paraziter Enfeksiyonlar
|
7- |
Taenia spp. ve Trichinella spp. kaynaklı gıda enfeksiyonları
|
8- |
Ara sınav
|
9- |
Echinoococcus spp. ve Fasciola hepatica kaynaklı gıda enfeksiyonları
|
10- |
Anisakis spp. ve Diphylobothrium latum kaynaklı gıda enfeksiyonları
|
11- |
Entamoeba histolytica ve Giardia duedenalis kaynaklı gıda enfeksiyonları
|
12- |
Toxoplasma gondii kaynaklı gıda enfeksiyonları
|
13- |
Cryptosporidium parvum kaynaklı gıda enfeksiyonları
|
14- |
Sarcocystis spp. kaynaklı gıda enfeksiyonları
|
15- |
Balantidium coli kaynaklı gıda enfeksiyonları
|
16- |
Yarı Yıl sonu sınavı
|
17- |
|
18- |
|
19- |
|
20- |
|