1- |
Ders içeriğinin tanımlanması, Etin tanımı ve Beslenmedeki Önemine Giriş
|
2- |
Etin tanımı, bileşimi ve beslenmede önemi
|
3- |
Kas, tanımı ve kasılmanın fizyolojik mekanizması
|
4- |
Kasın ete dönüşümü ve postmortem değişiklikler
|
5- |
Kasın ete dönüşümü ve postmortem değişiklikler
|
6- |
Et Ürünlerinde Kullanılan Katkı Maddeleri
|
7- |
Sucuk üretim teknolojisi
|
8- |
Sucuk üretim teknolojisi
|
9- |
Salam-sosis üretim teknolojisi
|
10- |
Pastırma Üretim Teknolojisi
|
11- |
Tütsüleme
|
12- |
Kavurma Üretim Teknolojsi
|
13- |
Diğer bazı et ürünlerinin üretim teknolojileri
|
14- |
Et işletmelerinde temizlik ve dezenfeksiyon
|
15- |
|
16- |
|
17- |
|
18- |
|
19- |
|
20- |
|