1- |
Gıda Hijyeni ve Mikrobiyolojisine Giriş
|
2- |
Dünyada Gıda Üretimi, Tüketimi ve Sorunları
|
3- |
Gıdaların Mikrobiyel Ekolojisi
|
4- |
Hayvansal Gıdalardan Kaynaklanan Sağlık Riskleri
|
5- |
Gıdaların virüslerle kontaminasyonu
|
6- |
Gıda Kaynaklı Enfeksiyon ve İntoksikasyonlar
|
7- |
Hepatit A virüsü kaynaklı gıda enfeksiyonları
|
8- |
Ara sınav
|
9- |
Hepatit E virüsü kaynaklı gıda enfeksiyonları
|
10- |
Norovirüs kaynaklı gıda enfeksiyonları
|
11- |
Rotavirüs kaynaklı gıda enfeksiyonları
|
12- |
Poliovirüs kaynaklı gıda enfeksiyonları
|
13- |
Echovirüs kaynaklı gıda enfeksiyonları
|
14- |
Astrovirüs kaynaklı gıda enfeksiyonları
|
15- |
Korunma ve kontrol
|
16- |
Yarıyıl sonu sınavı
|
17- |
|
18- |
|
19- |
|
20- |
|