1- |
Enzim tarihçesi ve enzimlerle çalışırken dikkat edilecek noktalar
|
2- |
Enzimlerin genel özellikleri
|
3- |
Tek substratlı enzimatik reaksiyonlarda enzim kinetiği
|
4- |
Lineer çizimlerle Km Vmax değerlerinin hesaplanması
|
5- |
optimum pH ve sıcaklık değerlerinin belirlenmesi
|
6- |
Enzim inhibisyonu
|
7- |
Arasınav
|
8- |
Enzim inhibisyonu çalışmaları nasıl yapılır?
|
9- |
Allosterik enzimler ve genel özellikleri
|
10- |
Allosterik enzimlerle ve metabolik yolların kontrolü
|
11- |
Enzim aktivitesinin kontrolü
|
12- |
enzimlerin kullanım alanları
|
13- |
enzim karakterizasyonu ile ilgili çalışmalara literatürden örnekler 1
|
14- |
enzim karakterizasyonu ile ilgili çalışmalara literatürden örnekler 2
|
15- |
çalışma haftası
|
16- |
final sınavı
|
17- |
|
18- |
|
19- |
|
20- |
|