1- |
Gıda Hijyeni ve Mikrobiyolojisine Giriş
|
2- |
Dünyada Gıda Üretimi, Tüketimi ve Sorunları
|
3- |
Gıdaların mikrobiyel Ekolojisi
|
4- |
Hayvansal Gıdalardan Kaynaklanan Sağlık Riskleri
|
5- |
Gıda Kaynaklı Enfeksiyon ve İntoksikasyonlar
|
6- |
Salmonella spp. ve Campylobacter spp. kaynaklı gıda enfeksiyonları
|
7- |
Escherichia coli ve Yersinia enterocolitica kaynaklı gıda enfeksiyonları
|
8- |
Ara sınav
|
9- |
Shigella spp. ve Brucella spp. kaynaklı gıda enfeksiyonları
|
10- |
Vibrio spp. kaynaklı gıda enfeksiyonları
|
11- |
Aeromonas hydrophila ve Plesiomonas Shigelloides kaynaklı gıda enfeksiyonları
|
12- |
Listeria monocytogenes ve Staphylococcus aureus kaynaklı gıda enfeksiyonları
|
13- |
Clostridium spp. kaynaklı gıda enfeksiyonları
|
14- |
Bacillus cereus ve Enterococcus spp. kaynaklı gıda enfeksiyonları
|
15- |
Diğer zoonotik bakteri kaynaklı gıda enfeksiyonları
|
16- |
Yarı Yıl sonu sınavı
|
17- |
|
18- |
|
19- |
|
20- |
|