1- |
Hayvan Sağlığı ve Temizliği
|
2- |
Sütün Sağım, Toplama ve Taşınması Esnasında Hijyen Uygulamaları
|
3- |
Çiğ Süt ve Süt Ürünleri
|
4- |
İşletme ve Ekipmanın Temel Gereksinimleri
|
5- |
Personel Hijyeni
|
6- |
Çiğ Süt Kriterleri
|
7- |
Kontaminantlar ve Süt Temas Yüzeyleri
|
8- |
Çiğ Sütün Temel Kontaminasyon Kaynakları
|
9- |
Süt Soğutma ve Depolama Koşulları
|
10- |
Süt sağım işletmeleri ve Ekipman Temizliği
|
11- |
Çevre Hijyeni
|
12- |
Rutin Muayene Politikaları
|
13- |
Muayene Akış Çizelgesi, Örnekleme Sıklığı ve Yaptırımlar
|
14- |
Dokümantasyon ve Kayıtların Tutulması
|
15- |
-Tehlikenin Kontrolü
|
16- |
Hijyen Kontrol Sistemlerinin Temel Konuları
|
17- |
|
18- |
|
19- |
|
20- |
|