1- |
Hastalıklara karşı önlemler
|
2- |
Hastalık kontrol ilkeleri
|
3- |
Hastalığın önlenmesinde dezenfeksiyonun önemi
|
4- |
Dezenfektanların seçimi ve kullanımı
|
5- |
Temizlik maddelerinin işlevleri
|
6- |
Dezenfeksiyon programlarının planlanması
|
7- |
Dezenfeksiyon programlarının değerlendirilmesi
|
8- |
Ara sınav
|
9- |
Yetiştiricilikte spesifik patojen etkenlere karşı dezenfektanların aktiviteleri
|
10- |
Damızlık büyükbaş barınaklarının temizlik ve dezenfeksiyonu
|
11- |
Damızlık kümeslerin temizlik ve dezenfeksiyonu
|
12- |
Dezenfeksiyon dinamikleri ve etki mekanizmaları
|
13- |
Antibakteriyel aktivitenin kontrolü
|
14- |
Genel değerlendirme
|
15- |
|
16- |
|
17- |
|
18- |
|
19- |
|
20- |
|