1- |
Temizlik, sterilizasyon, dezenfeksiyon, hijyen, sanitasyon gibi temel kavramlar
|
2- |
Sterilizasyon ve çeşitleri
|
3- |
Sterilizasyonun kontrolü
|
4- |
Dezenfeksiyon ve çeşitleri
|
5- |
Dezenfektan maddeler ve etki mekanizması
|
6- |
Temel gıda işletmesinin yapısı ve asgari hijyen şartları
|
7- |
Temizlik işlemi prosesi-programı
|
8- |
Arasınav
|
9- |
Temizlik işlemi prosesi-programı
|
10- |
Sanitasyonda kullanılan materyaller ve özellikleri
|
11- |
Biofilm tabakası
|
12- |
Gıda işletmesinde kullanılan suyun özellikleri
|
13- |
Temizlik ve dezenfeksiyon işlemlerinin mikrobiyolojik kontrolü
|
14- |
Temizlik ve dezenfeksiyon işlemlerinin Fiziksel kontrolü
|
15- |
Temizlik ve dezenfeksiyon işlemlerinin Kimyasal kontrolü
|
16- |
Yarıyıl sonu sınav
|
17- |
|
18- |
|
19- |
|
20- |
|