1- |
T:Anaerobik kültür P: Anaerob kültür için uygun örnek alımı
|
2- |
T:Anaerobik identifikasyon P: Anaerob kültür için uygun örnek transferi
|
3- |
T:Anaerobik besiyerinin özellikleri P: Anaerob kültür için besiyeri hazırlanması 1
|
4- |
T:Sindirim sistemi anatomisi P: Anaerob kültür için besiyeri hazırlanması 2
|
5- |
Sindirim sistemi fizyolojisi P:Anaerob kültür için antibiyotik diski hazırlanması 1
|
6- |
T:Bağırsak florası P:Anaerob kültür için antibiyotik diski hazırlanması 2
|
7- |
T:Bağırsak florası ve hastalıklar arasındaki ilişki P:Anaerob kültür ekimi
|
8- |
VİZE
|
9- |
T:Anaerobik identifikasyon (Bacterioides) P: Anaerob kültür değerlendirme 1
|
10- |
Anaerobik identifikasyon (Fusobacterium) P:Anaerob kültür değerlendirme 2
|
11- |
T:Anaerobik identifikasyon (Porphyromonas) P:Anaerob kültür değerlendirme 3
|
12- |
T:Anaerobik identifikasyon (Prevotella) P:Aerotolerans test
|
13- |
T:Anaerobik identifikasyon (Actinomyces) P:Anaeroblar için antibiyotik duyarlılık testi
|
14- |
T:Anaerobik identifikasyon (Clostridium) P:Anaerob kültür pasajlama
|
15- |
T:Anaerobik identifikasyon (Peptostreptococcus, Propionibacterium) P:B.fragilis identifikasyon
|
16- |
FİNAL
|
17- |
|
18- |
|
19- |
|
20- |
|