|
1 |
Protein yapı stabilizasyonu
|
|
2 |
Protein yapısı, stabilitesi ve fonksiyonu arasındaki termodinamik ilişkiler
|
|
3 |
Protein katlanması-termodinamik ilişki
|
|
4 |
Protein katlanmasında hidrofobik-hidrofilik ilişkiler
|
|
5 |
Hidrojen değişimi-protein konformasyonel stabilitesi
|
|
6 |
Protein katlanması-konformasyonel entropi
|
|
7 |
Protein katlanması/denatürasyonu moleküler dinamikleri
|
|
8 |
ARA SINAV
|
|
9 |
Solvent, termal denatürasyon etkisi
|
|
10 |
Isı değişimi-stabilite kapasitesi
|
|
11 |
Yüzey mutasyonları
|
|
12 |
Bağlama bölgeleri termodinamik özellikleri
|
|
13 |
Prolin izomerizasyon etkisi
|
|
14 |
Fonksiyonel protein grupları
|
|
15 |
FİNAL SINAVI
|
|
16 |
|
|
17 |
|
|
18 |
|
|
19 |
|
|
20 |
|