|
1 |
Biyolojik ürünlerin özellikleri
|
|
2 |
Ön işlemler, hücre parçalama yöntemleri.
|
|
3 |
Protein izolasyonu; protein kaynağının seçilmesi, çözeltiye alma yöntemleri.
|
|
4 |
Protein stabilizasyonu, proteinlerin kantitatif, kalitatif tayini.
|
|
5 |
Kromatografik ve elektrolitik ayırma yöntemleri.
|
|
6 |
Kromatografik ayırmalar; Jel filtrasyon kromatografisi,
|
|
7 |
Ara sınav
|
|
8 |
Kromatografik ayırmalar; iyon değiştirme kromatografisi.
|
|
9 |
Kromatografik ayırmalar; affinite kromatografisi,
|
|
10 |
Kromatografik ayırmalar; kağıt kromatografisi, diğer kromatografik teknikler.
|
|
11 |
Elektroforez; Jel elektroforezi, SDS-PAGE,
|
|
12 |
İzoelektrik fokuslama, iki boyutlu (2D) elektroforez, kâğıt elektroforezi,
|
|
13 |
Ultrasantrifüj ile ayırma; sedimentasyon
|
|
14 |
Preparatif ultrasantrifüj.
|
|
15 |
|
|
16 |
|
|
17 |
|
|
18 |
|
|
19 |
|
|
20 |
|